Skip to content

Leerdamse Kunstvierdaagse 2013

24 oktober 2013

Herzien bericht 5 november 2013.

Van donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november heb ik voor de tweede keer deelgenomen aan de Leerdamse Kunstvierdaagse, die nu voor de 4e keer werd georganiseerd. Het was een plezierige en gezellige happening waar zeer diverse kunstvormen te zien waren. Hoogtepunt: de modeshows op zaterdag en zondag, waarvoor diverse basiskledingstukken (van de hand van creatieve duizendpoot Ditske de With) op allerlei manieren waren bewerkt door een aantal leden van het Leerdams Kunstcollectief. De shows werden gepresenteerd door de danseressen van de dansgroep ‘Nikky’s Dance’; die deden dat met verve, en iedereen kreeg de tijd de kledingstukken goed te bewonderen. Ik heb er geen foto’s van gemaakt, zat niet op een goede plek daarvoor, maar anderen ongetwijfeld wel. T.z.t. zijn er vast foto’s te bekijken op de website van de Leerdamse Kunstvierdaagse 2013.

17 november. Inmiddels staan er stapels foto’s en een video op de website, zie www.leerdamsekunstvierdaagse.nl

Hieronder een foto van mijn eigen stand. Ik had kort tevoren een aantal nieuwe sieraden gemaakt die inmiddels grotendeels verkocht zijn. O.a. een stel oorbellen met gekleurde aluminium ‘schubben’. Vrolijk, kleurig en heel licht om te dragen. Ik heb ze niet eens apart gefotografeerd, een beetje dom. De verkoop viel me niet tegen, gek genoeg had ik de meest ge├»nteresseerde (en kopende) bezoekers op de minst drukke dag, donderdag. Misschien ook weer niet zo gek, achteraf gezien, want op zaterdag en zondag ging er natuurlijk veel aandacht naar de modeshows en andere optredens.

Het nadeel van met sieraden op de beurs staan is dat je eigenlijk constant aanwezig moet zijn, het voordeel dat je gemakkelijker iets verkoopt. Een ketting van 30 euro is eerder verkocht/gekocht dan een beeld of schilderij van 300 euro, hoe mooi ook, waarvoor je ook nog eens een geschikte plek in je huis moet hebben.

 

IMG_1844

De ‘vitrines’ zijn oude keukenlaadjes, ze kunnen worden afgesloten met een glazen plaat. Links oorbellen met gekleurde aluminium schubben.

 

En, willekeurig, een paar foto’s van andere stands, ik heb niet van alles foto’s gemaakt:

IMG_0122

Werk van cursisten van Gerard Akerboom

IMG_0098

Keramiek van Gerda v.d. Brug

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0116

Schaal van keramiste Hetty de Jongh

IMG_0118

Landschappen van Jan Hento

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0106

Kleurige en draagbare breisels van Thea Zweije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *