Skip to content

Malachiethartjes

10 juli 2020

Nu in de veiling bij Catawiki mijn recent gemaakte oorbellen met 14K goud, malachiethartjes en parels. En inmiddels verkocht naar Engeland.

Full Persian

6 juli 2020

Gemaakt tijdens ons verblijf in Palo Alto in 2018. Intussen verkocht via Catawiki. En ook gebruikt voor de header. Inmiddels een tweede verkocht via Catawiki.

Maar kan op verzoek altijd opnieuw gemaakt worden.

En eentje voor mijzelf: ringen van zilver en blauw aluminium.

Zomerse oorbellen

25 juni 2020

Deze oorbellen zijn gemaakt met aluminium schubben, heel comfortabel en lichtgewicht. Ik had al eens soortgelijke gemaakt voor de Leerdamse Kunstvierdaagse en die waren toen erg in trek. Nu dus wat nieuwe gemaakt.

Eindelijk af!

17 juni 2020

Deze kettingen lagen al twee jaar te wachten om afgewerkt te worden. Ik maakte ze tijdens ons verblijf in Palo Alto twee jaar geleden, maar had daar geen benodigdheden bij de hand om ze af te werken met een slotje etc. Maar nu dus klaar! Deze hieronder heb ik al eens eerder gemaakt met iets andere kralen, maar beide keren verkocht. Deze houd ik nu zelf, denk ik.

Spiral weave met stukjes sodaliet
Patroon: Russian Spiral

Olivijn en onyx

18 oktober 2019

Twee nieuwe armbanden. De eerste met kralen met kralen van olivijn (peridoot), afgewisseld met zilveren tussenstukjes. Sluit met een heel mooi bakslot, ook bezet met dezelfde edelsteen. Deze armband is inmiddels verkocht.

De tweede armband met grote en kleinere kralen van onyx. De grote kralen zijn mooi mat, de kleinere zijn gegraveerd. Met zilveren tussenschijfjes en een zilverplate kapittelslot.