Skip to content

Bestellen

Wil je een sieraad bestellen, stuur dan een mail naar: info@rietrutten.nl

Graag met zowel het nummer als een korte omschrijving van het sieraad. Je ontvangt vervolgens een mailtje waarin ik je bestelling bevestig. Ook vind je daar het totaalbedrag (prijzen zijn exclusief verzendkosten) en de bankgegevens. Zodra ik de betaling heb ontvangen, stuur ik je bestelling zo snel mogelijk op.

Betaling: voorlopig alleen betaling vooraf, via een bank/giro-overschrijving.

Ik reserveer het sieraad voor je gedurende twee weken. Is de betaling na 2 weken niet binnen, dan vervalt de reservering.

Wil je je bestelling aangetekend laten verzenden, dan graag dit even vermelden in je mail. Anders geldt het normale standaardtarief.

Retourneren kan binnen 10 dagen, mits je dit even vooraf meldt per e-mail. Artikel mag dan niet gebruikt (passen mag natuurlijk) of beschadigd zijn. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht er (bij normaal gebruik) binnen 30 dagen iets kapot gaan aan je sieraad, dan wordt het zonder kosten gerepareerd. Maar een beetje voorzichtigheid kan geen kwaad, d.w.z. doe sieraden af tijdens douchen, afwassen (armbanden), hout hakken etc.

 

 

 

One Comment leave one →
  1. Gea Kruize permalink
    8 april 2018 4:36 pm

    Geweldig mooie kralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *